EFA Actueel

Donderdag 22 februari 2018

Brainstormavond!! Met het voorbereidingswerk dat de vorige clubavond is afgesproken gaan we nu in groepjes de te maken film bedenken en op papier zetten. Wat is de bedoeling van jullie film? Welke 'ingrediënten' stop je in jullie film? Wat heb je nodig om die 'ingrediënten' te realiseren? Kortom: Wie? Wat? Waar? Wanneer? Waarom?

!!  Afhankelijk van de omstandigheden besteden we het tweede deel van de avond aan het bekijken van de making of van "De nieuwe wildernis"

Donderdag 8 maart 2018

Films bekijken en er over praten. Alle clubleden worden uitgenodigd om een film te vertonen. Dat kan een film zijn die al klaar is of eentje waar nog aan gewerkt wordt. In beide gevallen gaan we samen over de inhoud praten. Ook  mensen  buiten de club, die belangstelling hebben voor film,  zijn van harte welkom en ook zij kunnen een film laten zien.

Voor het volledige programma van onze clubavonden over de eerste helft van 2018 ga naar de tab Clubavonden/ programma.