EFA Actueel

EFA houdt, behalve in de zomermaanden, zijn clubavonden op de tweede en vierde donderdag van de maand.

adres: Amanietlaan 9 3852 ZX Ermelo in Triade Sport & Sociaal Centrum, Ouderenzaal

Hieronder ziet u informatie over de komende twee clubavonden, voor het hele programma zie onder tab Clubprogramma

Donderdag 13 december 2018: Clubwedstrijd

De spannendste avond van het clubjaar: de onderlinge wedstrijd en voorselectie voor het Regionaal Filmfestival. Zeven films zijn voor de wedstrijd ingeleverd: 'Appeltaart 3.0' van Joke Zandstra, 'City Swim ' van Ab en Iris van der Veen, 'Geo-cache ontmoet Corfu' van Wim Noback, 'Ik ben niet bang' van Joke Zandstra, 'In het wild' van Ab en Iris van der Veen,  'Sleurhut' groepsfilm van Gerrit Jansonius en 'Wandeling met een verhaal' van Ben Carmiggelt. De jury wordt gevormd door Henk van Montfoort, Frans Jansen en Hans Zuidema.

Partners, vrienden en belangstellenden zijn van harte welkom op deze avond, die vast weer heel gezellig wordt.

Donderdag 10 januari 2019: Ledenvergadering

De eerste clubavond in het nieuwe jaar houden wij als van ouds weer onze ledenvergadering. En omdat het jaar dan nog maar net is begonnen worden er  weer oliebollen gepresenteerd.