EFA Actueel

Onze clubleden Ab en Iris van der Veen gaan, na hun succes op het NOVA MN Regiofestival, nu met hun film 'Bedreigd' deelnemen aan het landelijk NOVA Festival , dat wordt gehouden op 3 en 4 november in Vlissingen. Gefeliciteerd! Meerdere clubleden willen dat meemaken en gaan er de verre reis naar Zeeland voor aan.

Op het Nationaal Amateur Speelfilmfestival in Sneek heeft 7 oktober j.l. de film 'Appeltaart3.0'  de Prijs voor Beste Cameravoering gekregen. Dat kunnen onze clubleden Joke Zandstra (Camera) en Wim Noback (licht) op hun conto schrijven.

Donderdag 25 oktober 2018: Films uit de oude doos

Op verzoek van de leden komt hij nog een keer: films uit de oude doos. Neem oud materiaal mee, desnoods van een generatie eerder. We bekijken het en waar mogelijk bespreken we wat we tegenwoordig met hetzelfde materiaal zouden kunnen doen.

Donderdag 8 november 2018: 45 jaar EFA

Van deze avond maken we een gedenkwaardige avond, waarop we ons 45 jaar bestaan samen op ludieke wijze vieren. Hoe precies verklappen we niet, maar neem in ieder geval je camera en statief mee, want we moeten hard aan het werk.