EFA actueel

Donderdag 12 mei is onze de laatste bijeenkomst voor de zomervakantie. Het is dus onze afsluitmiddag, die we gewoontegetrouw houden op de Hondskolken, het paradijsje van Aart. We worden er om 16.00 uur verwacht en alle clubleden weten wat ze mee gaan nemen naar deze gezellige middag bij Speuld. Behalve de afgesproken dingen neemt iedereen zijn eigen drankjes en een tuinstoel mee. De weersverwachtingen zijn goed, ons enthousiasme is groot dus het wordt weer een geweldig samenzijn.

Tot donderdag allemaal!!

Zaterdag 2 april is de derde en laatste trainingsdag voor juryleden afgesloten. Het nieuwe team voor Regio Midden Nederland bestaat uit 15 leden. ( Drie staan niet op de foto) De training van de docenten Hay Joosten (2e links) en Rob van Maanen (7e staand van links) is met groot enthousiasme ontvangen door de cursisten. Vanuit EFA hebben Ben Carmiggelt en Joke Zandstra deelgenomen.