EFA Actueel

Hieronder ziet u informatie over de komende twee clubavonden, voor het hele programma zie onder tab Clubprogramma

Na 9 mei , waarop wij een verrukkelijke afsluiting hebben gehad in Speuld, gaat EFA op zomerreces.

Het in groepjes werken aan de 1 minuutfilmpjes voor de Schaapskooi in Ermelo gaat gewoon door.

26 september 2019

De eerste clubavond na de zomer vindt plaats op 26 september 2019. Deze avond zal verzorgd worden door Kees Kornmann, Wijnand Hoogerbrugge en Joke Zandstra

10 oktober 2019

Een avond waarop alle leden kunnen laten zien waar ze deze zomer met filmen mee bezig zijn geweest. Een 'Films van leden' avond, dus.

En vergeet vooral niet naar het UNICA filmfestival te gaan. Dat wordt dit jaar in ons land gehouden, in het Figi in Zeist.  Van 24 t/m 31 augustus 2019. Een hele week de mooiste films van de hele wereld zo dichtbij en helemaal gratis!!

Voor meer informatie kijk je op www.unica2019.nl