EFA Actueel

In verband met de Corona perikelen heeft EFA besloten haar clubavonden op te schorten. Zodra de omstandigheden veranderen en het weer veilig is om samen te komen krijgen de leden daarvan bericht van de secretaris.

Het Regiofestival MN, dit jaar georganiseerd door ESVA,  werd in verband met besmettingsgevaar van Corona niet gehouden. De uitslag van de wedstrijd is wel bekend gemaakt. Hieronder zijn de uitslagen aan te klikken. EFA heeft twee prijzen in de wacht gesleept. Wim Noback kreeg voor zijn film "OSCAR"  ZILVER in de categorie Fictie, Joke Zandstra voor haar film "VERHALEN IN MOZAÏEK"  BRONS  in de categorie Non-fictie. Proficiat!!

MN regiofestival uitslagen

Enkele leden hebben op Zaterdag 12 oktober  het 25 jarig jubileum van onze zustervereniging Flevolacus in Lelystad meegevierd. Er waren workshops over klonen, werken met het groene doek en demonstraties met een drone alsmede werken met montageprogramma van Windows 10. Het was goed verzorgd en wij hebben actief  meegedaan. Hanna en Anton hebben gespeeld voor heks en kerstman, Ben en Joke hebben zich laten klonen.

Ons lid Joke Zandstra  heeft de tweejaarlijkse wisselprijs van de EFA gewonnen. Deze prijs wordt ter beschikking gesteld aan het EFA-lid dat in genoemde periode de beste inzendingen heeft verzorgd.