EFA Actueel

Hieronder ziet u informatie over de komende 2 clubavonden. Voor het hele programma zie onder tab Clubprogramma

27 februari 2020

We gaan een vlog maken! Neem daarvoor je camera mee, met afspeelkabeltje en bij voorkeur een blanco kaartje.  Deze avond is voorbereid door Gerrit Jansonius, Iris van der Veen, Hanna Sijmons en Joke Zandstra.

12 maart 2020

Vertoning van NOVA/UNICA films . Dit zijn bekroonde  nationale resp internationale films

Enkele leden hebben op Zaterdag 12 oktober  het 25 jarig jubileum van onze zustervereniging Flevolacus in Lelystad meegevierd. Er waren workshops over klonen, werken met het groene doek en demonstraties met een drone alsmede werken met montageprogramma van Windows 10. Het was goed verzorgd en wij hebben actief  meegedaan. Hanna en Anton hebben gespeeld voor heks en kerstman, Ben en Joke hebben zich laten klonen.

Ons lid Joke Zandstra  heeft de tweejaarlijkse wisselprijs van de EFA gewonnen. Deze prijs wordt ter beschikking gesteld aan het EFA-lid dat in genoemde periode de beste inzendingen heeft verzorgd.