EFA Actueel

CORONA

In verband met de Corona perikelen heeft EFA besloten haar clubavonden op te schorten. Zodra de omstandigheden veranderen en het weer veilig is om samen te komen krijgen de leden daarvan bericht van de secretaris.

FILM JE EIGEN LEVEN

Verschillende leden van EFA zijn momenteel druk met het maken van een film over zichzelf. Een 'Wie ben ik' variant, waarbij ze steeds  een maand de tijd hebben voor één van de verschillende fases uit hun eigen leven. Het idee is van Wijnand Hoogerbrugge afkomstig. Een idee dat in deze coronatijd prachtig uitvoerbaar is. Met behulp van de eigen fotoboeken, stukjes van oude films die van toepassing zijn, nog te maken film waar ze zelf aan het woord zijn of van oude plekjes en met voice-over wordt steeds een gedeelte van het leven in beeld gebracht. Het eerste deel over de kinderjaren hebben ze elkaar na die maand al toegestuurd. Momenteel wordt met steeds groeiend enthousiasme gewerkt aan deel 2 over de tienerjaren.

NOVA NIEUWS

NOVA heeft een vernieuwde website. Om die te bezoeken klik je op NOVA-website

De NOVA heeft een online  videowedstrijd uitgeschreven voor jongeren. Als je hierover meer wilt weten , klik dan op Videowedstrijd voor jongeren