EFA Actueel

Hieronder ziet u informatie over de komende twee clubavonden, voor het hele programma zie onder tab Clubprogramma

Het in groepjes werken aan de 1 minuutfilmpjes voor de Schaapskooi in Ermelo is inmiddels voltooid.

24 oktober 2019

Deze  clubavond wordt verzorgd door Iris, Gerrit J. en Anton. Informatie volgt nog.

7 november 2019

Op deze avond nemen clubleden allemaal een film mee waarbij zij als maker niet herkenbaar zijn. Het is de bedoeling dat de leden de maker raden.

Enkele leden hebben op Zaterdag 12 oktober  het 25 jarig jubileum van onze zustervereniging Flevolacus in Lelystad meegevierd. Er waren workshops over klonen, werken met het groene doek en demonstraties met een drone alsmede werken met montageprogramma van Windows 10. Het was goed verzorgd en wij hebben actief  meegedaan. Hanna en Anton hebben gespeeld voor heks en kerstman, Ben en Joke hebben zich laten klonen.